Portfolio

Dat Staat Communicatie relaties

 • Norger Courant
Artikelen schrijven, advertenties werven. Dat Staat Communicatie is breed betrokken bij de invulling van de Norger Courant en ditisnorg.nl. Persoonlijke interviews, bedrijfsreportages, alles is mogelijk. Ideeën, tips? Neem gerust contact op.
 • Het Flevo-landschap, natuur dichtbij
Voor een van de twaalf landschappen in Nederland, Het Flevo-landschap, realiseert Dat Staat Communicatie regelmatig artikelen voor het magazine dat drie keer per jaar verschijnt. Meestal gaat het hier om verhalen met een strategische en visionair gerichte insteek.
 • Het Ondernemersbelang (Novema)
Voor verschillende edities van Het Ondernemerbelang is Dat Staat Communicatie partner als het gaat om het schrijven van bedrijfsreportages, het voeren van rondetafelgesprekken of het houden van pittige interviews. Kennis van het bedrijfsleven en ondernemerschap is hierbij een pre.  
 • Goo Media
Dat Staat Communicatie wordt regelmatig ingeschakeld om magazines te maken over uiteenlopende onderwerpen in de ‘Insights’-formule. Variërend van de wereld van de logistiek, onderwijs, installatietechniek, de high-tech industrie, scheepswerven, de automotive sector tot aan de voedingsmiddelenindustrie.  
 • Douwe Egberts
Bij Douwe Egberts realiseerden we samen met de afdeling PR en vormgevingsbureau Com&Sense het bedrijfsblad In Detail. Er is betrokkenheid bij het gehele traject: van redactievergadering tot eindproduct.
 • Gemeente Soest
We leverden redactionele bijdragen aan de maandelijks bijlage Op ’t Hoogt en werkten mee aan de realisatie van het burgerjaarverslag. Voor twaalf groepen medewerkers van de gemeente werd een training ‘Omgaan met de media’ verzorgd.
 • Beerens Kooijman & van Kasteren (Green)
Dat Staat Communicatie was nauw betrokken bij diverse tekstproducties van BK&K, het huidige Green uit Den Dungen. De werkzaamheden varieerden van AOC Onderwijs en het Wellantcollege tot aan teksten voor brochures van De Boer Stalinrichtingen.
 • Media Partners
We schreven artikelen voor het relatiemagazine Bastion Blik en werkten mee aan Contouren van Postkantoren BV. Ook leverde Dat Staat Communicatie artikelen voor elke bijdrage van Mail, het tweewekelijkse bedrijfsblad van TPG Post.
 • Quest International
Voor deze geur-en smaakstoffenfabrikant (nu onderdeel van Givaudan) verzorgde Dat Staat Communicatie regelmatig producties. Tot de vaste onderdelen behoorden de redactionele realisatie van het bedrijfsblad QPlus en een nieuwsbrief over de supply chain.
 • Gemeente Amsterdam
Dat Staat Communicatie was betrokken bij de realisatie van de structuur en content voor de sites over onderwijs, inburgering en jeugd. Voor de afdeling Educatie & Inburgering verzorgden we de redactionele invulling van een nieuwsbrief over verbetermaatregelen.
 • Diverse stadsdelen Amsterdam
Redactionele bijdragen aan magazines, het burgerjaarverslag en het populariseren en verbeteren van de leesbaarheid van enkele notities. Mediatrainingen.  

Copyright © 2023 Content door: Dat Staat Communicatie All Rights Reserved.  Webontwikkeling: Convident