Deze week verschijnt de zevende editie van Beleef ’t in Norg, Veenhuizen en regio

Written by datstaat. Posted in Geen categorie

De komende week  verschijnt de recreatie- en activiteitenkrant voor Norg, Veenhuizen en overig Noord-Drenthe voor het jaar 2018. Het doel is om zowel toeristen en recreanten als inwoners uit de regio te wijzen op de aantrekkelijkheid van de regio Norg. De oplage bedraagt 38.000 exemplaren en de omvang is 32 pagina’s. De krant heeft een duidelijke bewaarfunctie en wordt in de periode april-september meerdere malen bij de recreatiebedrijven – en andere plekken waar toeristen komen – aangeboden.
De promotiekrant verschijnt voor het zevende achtereenvolgende jaar. Er is uitgebreid aandacht voor wandelen, fietsen, hardlopen, de horeca, overnachten, winkelen, het Molenduinbad, de Norger Tennis Vereniging, activiteiten in Veenhuizen, zoals de Kunsttuin, de Bajesdag. de beach-uitvoering van de Norgerlympics, de (veld)Slag om Norg, de Norgermarktconcoursen, De Oranjerie, het Dr. Nassaucollege, de streetrace, De (Veld)Slag om Norg, de paardencross, Feest4Daagse, Fiets4Daagse, Worteldagen, Folly Art, Podium Twee en diverse andere evenementen.
De krant verschijnt huis-aan-huis in de omliggende regio van Norg (de kop van Drenthe met een straal van ongeveer 15 kilometer, de gehele gemeente Noordenveld, Vries, Bovensmilde, Waskemeer, Haule, Haulerwijk, Zevenhuizen, Zeijen, Tynaarloo, Fochteloo en de wijk Kloosterveen in Assen.
Enkele duizenden exemplaren extra verspreiden we bij horeca, bibliotheek, recreatiebedrijven, VVV-punten etc. om – gedurende de zomer uit te delen aan bezoekers, toeristen en recreanten.

Trackback van jouw site.

Copyright © 2023 Content door: Dat Staat Communicatie All Rights Reserved.  Webontwikkeling: Convident